Visa varukorgen
Design & Illustration

Stockenträffen 2023 17-20 augusti

Stockenträffen tidigare år

Jag kommer att liksom tidigare år hålla en rollkurs och två paddlingskurser med grönlandspaddel. Och liksom tidigare kommsr det att finnas gott om tillfällen att att prata kajak, kajakpaddling, kajakbyggen, kajakfilosofi (eller livsfilosofi, musik, litteratur mm) –och såklart provpaddla de kajaker jag har med (och räcker det inte kommer Petrus att ha med en hop spännande träkajaker att prova eller låta sig inspireras av – snyggare än mina gamla trotjänare).

Kurs i grönländsk standardroll på lördag förmiddag kl 09.30 och ett par timmar framåt (eller tills alla fryser ;-). Kursavgift: 800:-.

Kurs i paddelteknik med grönlandspaddel på lördag eftermiddag kl 14.00 och ett par timmar framåt. Kursavgiften 600:-.

Kurs i paddelteknik med grönlandspaddel på söndag förmiddag kl 9.30 och ett par timmar framåt. Kursavgiften 600:-.

Anmälan via mail till mig. Platsen är reserverad när kursavgiften är betald (swish: 123 321 63 71, bankgiro: 346-1787 eller beställningssidan på sajten (fyll i belopp, namn och vilken kurs det gäller).  Vid förhinder – mitt eller ditt (senast dagen innan) återbetalas hela kursavgiften. Kurserna börjar på stranden. Jag kommer att stå och vifta med en grönlandspaddel vid utsatt tid.

Mer info på Tjörns Kajakklubbs hemsida: Stockenträffen 2023.

 

För övrigt:

Jag kommer också att hålla kurser på Tjäröfestivalen två veckor senare (1-3 september), men programmet är inte klart än.

Inga andra träffar är aktuella för mig i år, men däremot ett flertal inbokade privatundervisningar under sommaren, som jag gärna avhåller i Salviken norr om Vikhög (men jag har inget emot att flytta på mig mot betald reskostnad).

Jag kommer vidare att fungera som domare vid Sveriges första Riksmästerskap i roll i Stockholm 9-10 september.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar